Körslaget

Körslaget

Musikaliskt möte    - harmonisk teambuilding med glimten i ögat -

Körslaget – Musikaliskt möte består av två delar, en workshop och en underhållningsdel. I workshop-format arbetar kvartetten Jambalaya med att förmedla glädjen av att sjunga tillsammans och att våga gå utanför sina vanliga begränsningar.

På 90 minuter lockas och leks deltagarna fram till att kunna sjunga, gestalta och framföra en favoritschlager som en showkör. Vi jobbar med förinspelade musikbakgrunder, kul koreografi och massor med glimt i ögat. Det blir många glada skratt och galna episoder under arbetet!


Gruppindelning görs i förväg, så att man får en bra köns- och åldersbalans i varje grupp. Respektive grupp tilldelas en färg som blir lagnamn och signum för gruppen. Lämplig gruppstorlek är från 15 personer.


Underhållningsdelen ligger under kvällens middag. Gruppernas framträdanden sprids ut under middagens gång, och till desserten underhåller Jambalaya.

Om man så önskar kan alla få poängsätta varandras framträdanden enligt en enkel skala.

I samband med att Jambalaya underhåller till desserten så presenteras då även resultatet.

 

Räkna med mycket känslor, skratt och inte minst förvåning hos de medverkande över den egna förmågan att faktiskt klara detta och att få framträda för en entusiastisk publik!


Körslaget – Musikaliskt möte är en musikhappening som verkligen

stärker gruppkänslan!!


Besök oss på Facebook

Club Jambalaya - new groupGilla samt rekommendera oss på följande sidor


Jambalender

Club Jambalaya för våren 2019 på O'Learys i Gamla stan, Stockholm.

8

Februari

2019

8

Mars

2019

12

April

2019
Kontaktuppgifter:


Richard: 070-377 49 36

info@clubjambalaya.se